pàg 1- Portada: L’aigua: bé públic, negoci privat (Ignasi R. Renom)
pàgs. 2 a 3- D’entrada: – El transport públic descarrila (Gemma Aguilera / Il·lustracio: Ricardo Hermida “Sr. Plástiko”) – Al alcalde Trias le ha faltado información (M. Eugenia Ibáñez, periodista) – Rebuig popular a la “tarifada” (Andrés Naya / Fotografia: Manel sala “Ulls”)
pàg. 4- Publicitat
pàg. 5- Crònica: CIE: ¿la fi de la impunitat dels altres Guantánamo? (Marc Font / Fotografia: Anna Carlota)
pàg. 6 – Crònica: Del Maremàgnum als iots de luxe (Anaïs Barnolas / Fotografia: Dani Codina) En 5 paraules: El Punt/Avui, venut per un euro; La Caixa enganya amb les participacions preferents; Els joves imputats del Pla Caufec poden acabar a la presó; Desinformació sobre el PAM; Acomiadaments a l’ACA
pàg. 7- Crònica: El caso Quirón, un varapalo judicial al Ayuntamiento (M. Eugenia Ibáñez, periodista / Fotografia: Dani Codina i Joan Morejón)
pàg. 8- Crònica: La Generalitat congela els diners de la Llei de Barris (Jordi Bonet, president de la Favb / Fotografia: Ignasi R. Renom)
pàg. 9- Crònica: Entrevista: “La por accelera el canvi neoliberal que viu Barcelona”, Josep Ramoneda, filòsof i periodista, exdirector del CCCB (Marc Andreu / Fotografia: Anna Carlota)
pàg. 10- Opinió Editorial: Tornem al segle XIX La petjada d’Antoni Tàpies L’Institut de Drets Humans de Catalunya premia Carrer (Fotografia: Joan Morejón) El ninot de… El Roto
pàg. 11- Opinió La cambra fosca: Antoni Vives, tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà; Gas Natural i el Poblenou; Artur Mas i Xavier Trias es rendeixen al projecte “Eurovegas” Cartes dels lectors: Una porta per als de pagament i una altra per als de la “Seguretat Social” (Roger Bernat Landoni i Marta Carrera, metges del’Associació Catalana en Defensa de la Sanitat Pública); Recolliran la nostra ràbia (Roser Benavente, Sants)
pàg. 12- Opinió Las trampas del lenguaje (Jordi Borja, urbanista i president de l’Observatori DESC / Il·lustració: Alex Ayaso
pàg. 13- Dossier: L’aigua, bé públic, negoci privat El sabotaje social de la privatización del agua (Pedro Arrojo, profesor de la Universidad de Zaragoza / Fotografia: Anna Carlota)
pàgs. 14 i 15- Dossier: L’aigua, bé públic, negoci privat – La justícia impugna la concessió d’Agbar (Meritxell M. Pauné / Fotografia: Ignasi R. Renom) – Un David de Trinitat Vella venç el Goliat de Suez (M.P.) – Agbar, un gegant francès de la gestió público privada (Albert Recio, professor d’Economia de la UAB)
pàg. 16- Dossier: L’aigua, bé públic, negoci privat L’Agència Catalana de l’Aigua, un desmantellament planificat (Alfons Barceló i Neus Margarit, membres del comitè d’empresa de l’ACA / Fotografia: Dani Codina)
pàg. 17- Dossier: L’aigua, bé públic, negoci privat La privatització d’Aigües Ter Llobregat (Quim Pérez i Eloi Badia, membres d’Ecologistes en Acció i Enginyeria Sense Fronteres / Fotografia: Anna Carlota)
pàg. 18- Dossier: L’aigua, bé públic, negoci privat Defensem l’aigua com a bé comú (Jaume Delclòs i Carles Escolano, membres de la Plataforma Aigua és Vida)
pàg. 19- Dossier: L’aigua, bé públic, negoci privat Llums i ombres de la lluita de l’aigua (Albert Recio, professor d’Economia de la UAB i activista veïnal / Fotografia: Josep Masip)
pàg. 20- Dossier: L’aigua, bé públic, negoci privat El jeroglífic de la factura de l’aigua (Anaïs Barnolas / Fotografia: Dani Codina
pàg. 21- Dossier: L’aigua, bé públic, negoci privat Remunicipalitzar l’aigua per redemocratitzar la vida (Jaume Delclòs i Carles Escolano, membres d’Enginyeria Sense Fronteres i ATTAC / Fotografia: Ignasi R. Renom)
pàg. 22- Dossier: L’aigua, bé públic, negoci privat Les fonts públiques, patrimoni de la ciutat (José Miguel Benítez, periodista / Fotografia: Joan Morejón)
pàg. 23- Carrers: 40 anys treballant per millorar la Sagrera (Alícia Tudela)
pàg. 24- Opinió: Kiosk: Incertes Glòries (Manuel de Solà-Morales, article publicat el 28 de febrer a l’Ara amb motiu de la seva mort)
pàg. 25- Carrers: – Toc d’atenció sobre l’esport de base (Daniel Gomis / Fotografia: Anna Carlota) Breus de barri: Congrés: Canòdrom buit; Ciutat Meridiana:el carrer Perafita es buida pels desnonaments; Sant Andreu: els veïns i veïnes, en defensa del casc antic; La Mina: el Trambesòs, retallat; Sant Antoni: l’AV gestiona l’equipament Racó de la Cultura; Raval: per fi, la Filmoteca
pàg. 26- Carrers: Sant Andreu recorda la lluita antifranquista (José Miguel Benítez, periodista) Rauxa: Carrer i el moviment veïnal perden l’Isidre Tàrrega
pàg. 27- Carrers: Masies, sobreviure al temps i a la ciutat (Marc Villoro / fotografia: Ignasi R. Renom i Dani Codina)
pàg. 28- Carrers: Horta, el poble que rentà la roba (Desideri Díez, historiador / Fotografia: ADD)
pàg. 29- Carrers: La ciudad oculta: Había una vez… (Jesús Martínez / Fotografia: Marc Javierre) Breus de barri: Via Trajana: S’atura la remodelació per aluminosi; General Mitre: Tira endavant la urbanització del carrer Mandri amb Blames; Barri Gòtic: un pàrquing de bicis impedeix el pas al vianants; Guineueta; la lluita per la reobertura de les urgència continua; Montbau: Dèficits en el transport públic; La Verneda: la masia de Can Riera, en perill
pàg. 30- Carrers: Crònica de la impostura, comentari al llibre Félix Millet, el gran impostor, de Jordi Panyella (Maria Favà) Punts de distribució de la revista Carrer És Tira: Alejandro Milà
pàg. 31- Carrers: El cor robat: “Al Besòs encara tenim 988 habitatges amb aluminosi i 16 apuntalats. Un decret acaba d’anular les ajudes”, Fèlix Rodríguez, president de l’AV del Besòs (Catherina Azón / Il·lustració Manel Puyal) La Favb informa: Comença la inciativa popular pel dret a l’habitatge Revistes de barri: Butlletí, revista de l’AV de Sagrada Família; L’Informador, revista de l’AV de la Clota; Masala, revista d’informació i crítica de Ciutat Vella.
pàg. 32- La del darrere: “Pedro Urraca es la prueba de que la Transición no fue tal”, Gemma Aguilera, periodista, autora del llibre Agent 447 (Luis Caldeiro / Fotografia: Dani Codina) Sal i pebre: Spanair, malbaratament milionari (Zeta) L’acudit: Azagra