Vols fer-te ‘Amiga de Carrer’?

Ajuda’ns a garantir la viabilitat econòmica de la revista

Carrer és una revista gratuïta perquè volem arribar al màxim de gent possible. Però la seva confecció i distribució a tots els barris de Barcelona suposa una despesa econòmica important. Actualment, la publicació es finança amb les aportacions de la Favb i les associacions veïnals federades, la publicitat i, de manera indirecta, el treball voluntari i desinteressat de molts col·laboradors i col·laboradores. Els lectors i lectores també poden fer aportacions, esdevenint el que anomenem Amigues i amics de Carrer.

Si vols donar un cop de mà a la revista fent una aportació econòmica anual a partir de 20 euros, ho pots fer de tres maneres:

  • En mà, passant pel local de la Favb (carrer d’Obradors 10, Barcelona).
  • Mitjançant un ingrés al compte corrent de la Favb: ES97 0081 0057 3600 0103 3911 (Banc Sabadell). Indicant nom i cognoms i “Aportació Carrer” en el concepte. Si escolliu aquesta opció, us agrairem que ens aviseu per telèfon (93 412 76 00) o per correu electrònic (carrer@favb.cat).
  • Per domiciliació bancària. Descarregueu i ompliu el formulari en PDF que trobareu a continuació. (Si teniu cap problema, contacteu amb nosaltres i us ajudarem en el procés).